Unikke rum kræver unikke løsninger

hz acoustic producerer helt unikke akustiskpudssystemer. hz akustiskpudssystemer er et fugefrit akustisk pudssystem, der har en meget solid overflade, som tåler en større belastning. Den reducerer 50 % støj på KUN 15 mm tykkelse. Systemet kan monteres på de fleste overflader, og kan i forhold til andre systemer opsættes lidt ad gangen. En anden unik løsning er, at systemet ved fejl eller skader kan repareres lokalt.

Akustikpudssystemer efter kundens behov

hz akustiskpudssystemer er designet til at opfylde kundens behov, uden at gå på kompromis med udseende, virkning og holdbarhed eller senere vedligeholdelse. Systemerne kan bruges som akustikloft eller som vægbeklædning. Akustisksystemerne fås fra 15 til 100 mm, hvilket kan opfylde de fleste behov. Systemerne passer flot ind i alle typer bygninger og fås både som glat og med struktureret overflade, som kan farves i forskellige RAL- samt NCR-farver. Akustisksystemerne kan også benyttes i vådrum, såsom badeværelser og svømmehaller.

Bæredygtigt materiale

Systemerne er VOC-frie produkter, der er anvendt op til 94 % genanvendt materiale og det kan genanvendes 100 %.


Renovering

Skulle der med tiden opstå skader på akustiskpudssystemet, såsom vandskade eller andet, kan systemet repareres lokalt og kræver derfor kun udskiftning af det beskadigede område.
 

hz acoustic referencer

hz acoustic bygger på en lang erfaring i ind- og udlandet og er blandt andet leverandører til projekter hos Miljø- og Fødevareministeriet, Kastellet, Carlsberg Forskerboliger, Restaurant 108 Lille Noma, Copenhagen Business School mf.

Vi har samlet et udpluk af vores referencer, der dækker alt fra private hjem over hippe restauranter til offentlige bygninger.

hz acoustic forhandlere

hz acoustic har forhandlere rundt omkring i verden. Du kan finde vores forhandlere her:
Top